3F

il cavallo

Open Lunch 11:30 - 15:00 ( L.O.14:00 )
Dinner 18:00 - 23:00 ( L.O. 21:30 )
Closed Sundays, Holidays
Tel 03-5420-2223
Facebook
Instagram
Tabelog


5月20日(水)よりランチ営業再開!!
期間限定ランチメニュー (税込み)

すべてのコースにパン、デザート、食後のドリンク付き!!
パスタコース 1,500円
・スパゲッティ 鯵と九条ネギのペペロンチーノ
または
・スパゲッティ パンチェッタと卵黄、ペコリーノチーズのカルボナーラ

メインディッシュコース 2,000円
・鮮魚と小海老のポワレ 彩り野菜のカンパニョーラ
または
・牧草牛サガリと夏野菜のグリル 赤ワインソース

  フルコース 4,000円
・本日の前菜
・ロリギッタス ボローニャ風ミートソース
・本日の魚料理
・フランス産 小鴨胸肉のロースト 山椒風味
・本日のデザート

イル カヴァロのコロナウィルス対策

①ソーシャルディスタンス確保
 店内最大10名様 
 当日の急なご来店や大人数はお受けできない場合がございます。
 前もってのご予約、ご確認でスムーズなご案内が可能です。

②オープンテラスで開放的空間
 空気の循環が良く、気持ちがいいです。

③衛生管理
 スタッフのマスク、手袋の着用
 定期的な手洗い・うがいの徹底
 店内の除菌(床・テーブル・椅子・ドアノブなど)
 お客様ご自身の除菌、検温(店舗でも対応可能)へのご協力

まだまだ油断はできない状況ではありますが皆様が心地よく、明るく前向きになれるよう準備に取り組んでおります。 社員一丸となって精進して参りますので何卒よろしくお願い申し上げます。



A la carte A la carte

Appetizer Antipasto

Fresh salad of organic vegetables and fruit tomatoes ¥800
Assorted appetizer of the day ¥1,800
Salad with buffalo mozzarella,tomato,and seasonal fruit ¥1,100
Carpaccio of lightly smoked swordfish ¥1,300
Assorted 18 months aged prosciutto from Parma and salami ¥1,500
Bagna cauda with 10 kinds of seasonal vegetables ¥1,100
frittata of boiled whitebait and spring vegetables ¥850
Guinea fowl galantina with homemade pickles ¥1,000

Pasta Primi

"Spaghetti aglio e olio" Mullet roe and cabbage ¥1,300
"Spaghetti Amatriciana" Pancetta,seasonal onion and tomato sauce ¥1,200
"Linguine" Angel prawn sauce (oil or tomato or cream sauce) ¥1,600
"Penne"mozzarella cheese,basil,and Shimanto pork in ragu sauce ¥1,400
"Lasagna" Bolognese and seasonal vegetables with soft boiled egg ¥1,400
"Eliche" Prosiutto,mushroom,peas,and cream sauce ¥1,300
"Casarecce" Tuna,red onion,'nduja,and chili tomato sauce ¥1,200
Today's ravioli ¥1,500

Main dish Secondo Piatto

Meat Dishes
French bone-in duck confit,spicy roast potato ¥1,700
Today's beef ¥2,000~
Roasted Kirishima pork loin,fresh tomato and mustard vinaigrette ¥1,800
Japanese beef cheeks stewed in red wine with risotto ¥2,000

Fish Dishes
Seared today's fish and prawn,with fresh tomato and capers fondue ¥2,000
Today's fish cutlet,rocket and parmesan cheese salad ¥1,900
Grilled today's fish and seasonal vegetable,herb flavor ¥1,700
Roasted today's fish,capers and potato,Mediterranean style ¥1,800

Dessert Dolce

Tiramisu semifreddo,muts cremble ¥700
Classic panna cotta,chocolate gelato with banana ¥750
Cream cheese terrine with mango sorbet ¥700
Seasonal fruit and custard cream tart ¥700
Assorted gelato ¥650


Course Menu del giorno

Small Course Piccola degustazione

Assorted Appetizers+2 kinds of pasta+Fish or Meat dish+Dessert+drink
¥5,000

Children's Plates Menu per bambino

We will prerare the children's plate with a reservation in advance
¥1,200

Back to the List